ProLease Banden Service

ProLease vindt het belangrijk dat u te allen tijde veilig en comfortabel in uw auto rijdt. Banden spelen daarin een grote rol. Dit kunt u realiseren door regelmatig uw bandenspanning en bandenprofiel te controleren.

Winter- of zomerbanden wisselen

Winterbanden hebben een positieve invloed hebben op het weggedrag en de veiligheid bij een temperatuur beneden 7 graden Celsius. Heeft u al winterbanden in uw contract en wilt u een afspraak maken voor het wisselen van uw zomer- of winterbanden dan kunt u dat via de button hieronder doen.

Heeft u nog geen winterbanden in uw contract en heeft u hier wel interesse in? Wij maken graag een voorstel voor u om winterbanden voordelig in uw contract op te nemen.

Vervanging banden

De wettelijke vervangingsnorm van autobanden is 1,6 mm profiel. In verband met uw veiligheid laat ProLease ze vervangen bij een profiel van 2 mm of minder. Voor vervanging of controle van uw banden kunt u terecht bij de dichtstbijzijnde Bandenprof vestiging.

Let op: als de banden voortijdig vervangen worden door overmatige slijtage, door canvasbreuk of door een inrijding? Dan zijn de kosten voor rekening van de contractant. Bij een lekke band bent u als berijder zelf verantwoordelijk voor het verwisselen van het reservewiel. Heeft u geen reservewiel? Neem dan contact op met de ProLease alarmcentrale via 073-7517373 (24 uur per dag bereikbaar vanuit binnen- en buitenland).

Download hier de winterbandenregeling van ProLease.