Alle informatie over uw leaseauto!

Mijn ProLease auto

Van het bestellen en leveren van uw nieuwe ProLease auto, onderhoud en banden, schade, pechhulp, bekeuringen tot brandstof en laden, alle informatie vindt u hier overzichtelijk weergegeven.

Autobestelling en levering

Positief nieuws, wij mogen uw nieuwe leaseauto gaan bestellen. ProLease werkt nauw samen met een aantal geselecteerde dealers en na de formele bestelbevestiging houden wij u op de hoogte van de verwachte levertijd. Uw auto wordt afgeleverd door de dealer en het inschrijvingsbewijs, verzekeringsbewijs en een (eventuele) brandstof/laadpas ontvangt u binnen enkele dagen per post.

Inleveren auto einde contract

Als de contractuele einddatum van het leasecontract is bereikt of u heeft de leaseauto om een andere reden niet meer nodig, het contract moet altijd worden afgemeld bij ProLease. Het inleveradres wordt in overleg met ProLease bepaald. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk of u een nieuwe leaseauto van ProLease in ontvangst mag nemen. De werkelijke inlevering van de auto door ProLease vindt plaats bij terugkomst van het voertuig bij ProLease. De auto wordt conform het Innameprotocol beoordeeld en aansluitend wordt hiervan een rapport opgesteld.