Lid VNA | Vereniging Nederlandse Autoleasemaatschappijen - ProLease

Lid VNA

30 jaar branchevertegenwoordiging

De Vereniging voor Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) is opgericht in 1983. Vandaag de dag is zij uitgegroeid tot een professionele vereniging. De VNA-leden zorgen samen voor de operationele lease en het wagenparkbeheer van ruim 800.000 personen- en bestelauto's. Dat is ca. 90 procent van de Nederlandse leasemarkt. De VNA is dus dé belangenbehartiger voor zakelijke automobiliteit.

Groot netwerk

De VNA is actief lid van VNO-NCW en de Europese koepelorganisatie Leaseurope. Namens haar leden zit de VNA aan tafel bij verschillende organisaties, ministeries en andere overheden. Zij spreekt in een vroeg stadium mee over toekomstig beleid en regelgeving die van invloed kunnen zijn op de autoleasebranche. Ook zoekt de VNA samenwerking met andere brancheorganisaties in de mobiliteit, zoals BOVAG, RAI Vereniging, EVO, de ANWB enzovoort.

Platform voor de autoleasebranche

De leden van de VNA kunnen bovendien rekenen op ondersteuning van hun branchevereniging. De VNA geeft voorlichting, informatie en antwoord op juridisch, fiscaal en vakinhoudelijk gebied. En ten slotte is de VNA het platform voor de leasebranche: een trefpunt voor de leden, om van gedachten te wisselen over actuele onderwerpen en daarop in te spelen als dat kan.