ProLease zoekt ambitieuze Accountmanager New Business regio Rotterdam/Den Haag

Wat ga je doen?
Ben jij het commerciële talent waar wij op zoek naar zijn en wil jij de volgende stap zetten in jouw carrière? Wil jij verantwoordelijk worden voor de commerciële doelstellingen van ProLease in de regio Rotterdam/Den Haag? Zoek dan niet verder, want dan is deze uitdagende rol als Accountmanager New Business echt iets voor jou.

ProLease is hard gegroeid de laatste jaren en welk bedrijf wil dat nu niet. Alleen voor ons gaat het niet hard genoeg. Wij willen met elkaar ProLease nog verder op de kaart zetten, vooral in de Randstad. Wij zien daar enorme kansen en kunnen jouw talent en netwerk dus goed gebruiken.

Natuurlijk weet jij door jouw ervaring, kennis en aangeboren talent hoe jij in contact moet komen met de ProLease doelgroep, en voel jij je als een vis in het water bij businessclubs en netwerkbijeenkomsten. Want hoe kom je anders aan afspraken? Samen met je binnendienst vorm je een hecht team, volg je alle binnenkomende leads en offerte aanvragen snel en perfect op en weet je deze uiteraard om te zetten in leasecontracten. Zonder contracten geen podiumplaats voor jou in de wekelijkse update op vrijdagmiddag met alle collega’s.

Wie ben jij?

In deze zelfstandige rol ben jij het gezicht van ProLease in de regio Rotterdam/Den Haag en heb jij van nature een ondernemersmentaliteit. Jij bent een zelfstarter met een grote drive om succesvol te zijn. Want je houdt van competitie, bent proactief, stressbestendig en je bent een gesprekspartner die op alle niveaus een klik kan maken. Natuurlijk beschik jij over prettige en de juiste communicatieve vaardigheden.

Wat breng jij verder mee:

  • een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met vakgerichte opleidingen;
  • minimaal 3 jaar commerciële ervaring als Accountmanager, en dan heel graag binnen de leasebranche of fleetsales afdeling vanuit een dealergroep;
  • ijzersterk in het bouwen van commerciële relaties, zowel intern als extern;
  • en het zou fijn zijn als je woonachtig bent in het westen van het land (regio Rotterdam/Den Haag).

Wat kun je van ons verwachten?
ProLease biedt je een uitdagende baan met veel vrijheden en zelfstandigheid. Je gaat werken binnen een enthousiast en collegiaal team, waarin je wordt gewaardeerd om je prestaties. Je groeit mee met de organisatie en ontwikkelt je tot een commerciële spin in het web. ProLease biedt je volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Werken bij ProLease is uitdagend maar daar zetten wij graag iets tegenover. Naast uiteraard een goed salaris en 25 vakantiedagen, kun je verder rekenen op een laptop en mobiele telefoon van de zaak. Daarnaast een auto, want hoe kom je anders bij al je klanten. En heb je dan nog genoeg energie over dan mag je 2 uur per week (in onze tijd) gebruik maken van onze eigen sportschool in het ProLease pand.

Wie zijn wij?

ProLease, opgericht in 2005, is een universele autoleasemaatschappij gevestigd in ’s-Hertogenbosch maar onze klanten zitten echt overal. Dit doen wij vanuit ons gave kantoor aan de A2, ondertussen met ruim 30 enthousiaste collega’s. Het fundament van ProLease ligt in ‘anders kunnen en anders moeten doen’. Dat klinkt leuk maar hebben we toch echt wel laten zien door onze groei de afgelopen jaren. Met flexibele, klantgerichte oplossingen richten wij ons op klanten met een wagenpark tot 250 auto’s. ProLease is een platte organisatie. We werken allemaal op dezelfde verdieping en op vrijdagmiddag drink je gewoon een biertje met onze 2 directeuren. En je andere collega’s uiteraard, anders ben je snel uitgepraat.

Enthousiast geworden?

Reageer dan snel en stuur je CV met motivatiebrief naar joost.van.schaik@prolease.nl Als je nog vragen hebt over deze functie, mag je altijd contact opnemen met onze Sales Manager Joost van Schaik via 06-539 570 02.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.