Vacature Lease Adviseur (Binnendienst) - ProLease

ProLease zoekt enthousiaste Lease Adviseur (Binnendienst)

Wil jij werken met de mooiste automerken, krijg jij een kick van het omzetten van warme leads naar een order en ben jij altijd op zoek naar hoe je de relatie met je klant verder kunt uitbouwen? Voor ons commerciele team zijn wij op zoek naar een Lease Adviseur (Binnendienst). Ben jij de commerciele en klantgerichte collega met kennis van leasing? Dan is ProLease op zoek naar jou!

Dit kan zomaar een dag zijn….

Als je ’s-morgens op kantoor komt, staat je espresso klaar die een van je collega’s al voor heeft gehaald. Terwijl je je computer opstart, bespreek je de verrassende sportuitslagen van de avond ervoor, en ga je aan de slag met je mailbox. De eerste telefoontjes komen daarna binnen en tussendoor heb je contact met jouw Accountmanager die onderweg is naar een van jullie gezamenlijke relaties.

Je gaat vervolgens aan de slag met de verschillende offerte aanvragen en werkt deze, na kort overleg met de operationele afdeling over de onderhoudscijfers, snel en secuur uit. Voor je het weet is het lunchtijd en vraagt jouw manager of je zin hebt om met hem te gaan lunchen in de brasserie beneden in ons kantoor. Na de heerlijke lunch plan je snel via de speciale app een afspraak in om deze week te gaan sporten samen met je collega’s in de fitnessruimte naast de brasserie. Komt dat even goed uit dat je hier gratis gebruik van kan maken, ook tijdens kantooruren.

Nu neem je contact op met de wagenparkbeheerder van een van de grote relaties om een aantal operationele zaken te bespreken. Als hierna de Accountmanager van zijn afspraak op kantoor komt, bespreekt hij met jou alle bijzonderheden en de vervolgacties. Dit wordt netjes vastgelegd in het bezoekverslag die ook automatisch naar de Sales Manager wordt verstuurd. Voor je het weet nadert het einde van de dag en bekijk je de openstaande offertes in het systeem. Je pleegt een paar telefoontjes en weet op die manier toch maar 3 orders binnen te halen. Wat een mooie afsluiting van de dag.

Als Lease Adviseur bij ProLease ben je werkzaam als een echte relatiebeheerder en treedt je direct in contact met ondernemers die op zijn naar de beste oplossing voor hun mobiliteitsvraagstukken. Je communiceert, informeert en adviseert. Hierbij maak je gebruik van je eigen automotive kennis, de kennis van jouw collega’s en het netwerk dat ProLease de afgelopen 15 jaar heeft opgebouwd. Daarnaast breng je offertes uit en volg je deze op. Je draagt zorg voor de uitvoer van klantspecifieke leaseregelingen en vragen beantwoord je via telefoon en e-mail.

Wie ben jij?

Door jouw enthousiasme, ambitie en positieve instelling weet je anderen te inspireren en mee te nemen. Je krijgt geen stress van targets en deadlines, sterker nog, je bent op je best met een beetje druk op de ketel. In een dynamische omgeving kom jij echt tot je recht. Jouw authentieke persoonlijkheid en oprechte interesse maakt je een gewaardeerde persoon in relaties met anderen.

Wat breng jij verder mee:

  • een MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
  • minimaal 2 jaar werkervaring in een commerciële binnendienstfunctie, en als dat in de automotive en/of leasebranche is geweest dan zou dat helemaal gaaf zijn;
  • goede communicatie vaardigheden;
  • ondernemend, ambitieus en resultaatgericht;
  • een prettige en collegiale persoonlijkheid, en een beetje humor wordt gewaardeerd.

Wat kun je van ons verwachten?

ProLease biedt je een fascinerende en uitdagende baan met veel zelfstandigheid, binnen een enthousiast en collegiaal team, waarin je wordt gewaardeerd om je prestaties. Je groeit mee met de organisatie en ontwikkelt je tot een commerciele spin in het web. ProLease biedt je volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast kun je bij ons natuurlijk rekenen op een prima beloning gebaseerd op jouw werkervaring en opleiding, met bijbehorende arbeidsvoorwaarden, zoals 2 uur per week (ook tijdens kantooruren) gratis gebruik maken van de fitnessfaciliteiten. Uiteraard behoort een thuiswerkdag altijd tot de mogelijkheden.

Wie zijn wij?

ProLease, opgericht in 2005, is een universele autoleasemaatschappij gevestigd in ’s-Hertogenbosch maar landelijk opererend. Dit doen wij ondertussen met ruim 30 enthousiaste collega’s. Het fundament van ProLease ligt in ‘anders kunnen en anders moeten doen’. Met flexibele, klantgerichte oplossingen richten wij ons op klanten met een wagenpark tot 250 auto’s. Vanuit onze merkwaarden kennis, schakelen, anders, klantgericht en energiek, weten wij klanten aan ons te binden en jarenlange relaties aan te gaan. Onze werksfeer kan je het best beschrijven als persoonlijk, betrokken, gedreven en trots.

Enthousiast geworden?

Reageer dan snel en stuur je CV met motivatiebrief naar joost.van.schaik@prolease.nl. Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan contact op met Joost van Schaik (Sales Manager) op 06-53957002.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.