Veelgestelde vragen - TopSportLease - ProLease

Waarmee kunnen wij u helpen?

Veelgestelde vragen

Wij werken er dagelijks hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U voorzien van de juiste informatie hoort hier ook bij. Toch kan het voorkomen dat u een vraag heeft. Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen. Mocht uw vraag er alsnog niet tussen staan schroom dan niet om contact met ons op te nemen, wij zijn u graag van dienst.

TopSportLease

Iedereen die sporter is of werkzaam is in de sport én een in Nederland geldig rijbewijs heeft kan gebruik maken van ons concept. Mocht je twijfelen, neem dan gewoon even contact met ons op.

Meer informatie

Er zitten standaard stickers van TopSportLease op de auto, namelijk op de voorste zijportieren tegen de dorpel en op de achterbumper. De rest van de auto kun je in overleg met ons bestickeren met eigen sponsoren. De zelf aangebrachte stickers dienen bij inname wel weer verwijderd te zijn.

Je vraagt eerst – via de site of telefonisch – een offerte bij ons op. We zullen in overleg de gewenste offerte voor je maken. Het voorwerk kun je zelf al doen, door bijvoorbeeld alvast na te denken over het merk/model, de looptijd en de jaarkilometrage. Uiteraard kunnen wij hier ook in meedenken. Vervolgens zullen we de offerte uitbrengen.

Bij akkoord op een offerte, vragen we je om een bestelformulier in te vullen en ondertekend retour te sturen samen met een kopie rijbewijs. Mocht je de auto zakelijk willen leasen, dan vragen we aanvullend ook nog een uittreksel KvK en een kopie legitimatie van de tekenbevoegden. Daarnaast zien we graag een recente loonstrook en een bankafschrift met de woonlasten tegemoet. Op basis van deze gegevens doet TopSportLease een kredietcheck.

Als de kredietcheck akkoord bevonden is, sturen we je de leaseovereenkomst en de waarborgfactuur. Wanneer de waarborg op onze rekening staat en we de leaseovereenkomst in goede orde retour hebben ontvangen, kunnen we de auto definitief bestellen.

Algemene vragen

Bij verlies van je kentekencard, moet je zo snel mogelijk aangifte doen bij de politie. Ook moet je ons hier direct over informeren, en na de aangifte een kopie van het politierapport naar TopSportLease toesturen.

TopSportLease verzorgt dan de aanvraag voor een nieuwe kentekencard. De kosten bedragen € 50,00 exclusief BTW en worden aan jou in rekening gebracht.

Neem voor meer informatie contact op met TopSportLease via telefoonnummer 073-6487029.

Dat is mogelijk. Vanaf 2 maanden voor de einddatum van het leasecontract is het mogelijk om een indicatie van de overnameprijs op te vragen. U dient hiervoor contact met ons op te nemen. Wij hebben van u het kenteken en de overnamedatum nodig. Tevens controleren wij uw NAW gegevens. Vervolgens zullen wij u zo snel mogelijk de overnameprijs laten weten.

Onderhoud, reparatie en banden

Schade

ProLease is de verzekeringsnemer.